ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Διχασμένο εμφανίζεται το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας στο ζήτημα του Μεγάλου Συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες……

Διχασμένο το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Σφοδρές αντιδράσεις για το ενδεχόμενο ενός Μεγάλου Συνασπισμού με τη Μέρκελ

Διχασμένο εμφανίζεται το Σοσιαλδημο ΓερμανίαΓερμανίας στο ζήτημα του Μεγάλου Συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες της καγκελαρίου Μέρκελ.

Η μεγαλύτερη περιφερειακή οργάνωση στους κόλπους του SPD, η οργάνωση της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, εξέφρασε τη Δευτέρα το βράδυ σοβαρές επιφυλάξεις για μια τέτοια συμμαχία, R11016 Wire Κύκλος δαχτυλίδι χρυσό N53 την οποία η γερμανίδα καγκελάριος έχει ανάγκη προκειμένου να κυβερνήσει.

«Δεν είναι δουλειά του SPD να διατηρήσει το CDU στην εξουσία ώστε να συνεχίσει τη σημερινή του πολιτική», ROS 4 – Pine Green: Σκουλαρίκια χρυσά δήλωσε η Χανελόρε Κραφτ, πρωθυπουργός του κρατιδίου. Η Δημοκρατία, τόνισε, χρειάζεται μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η παρέμβαση αυτή οδήγησε πολλά στελέχη της αριστερής πτέρυγας του κόμματος να ζητήσουν τη διεξαγωγή ενός εσωτερικού δημοψηφίσματος πριν συναφθεί μια συμφωνία για ένα Μεγάλο Συνασπισμό. Την ιδέα αυτή έχει απορρίψει κατηγορηματικά η περιφερειακή οργάνωση του Βρανδεμβούργου.

Οι διεργασίες αυτές σημειώνονται ενόψει της συνδιάσκεψης του κόμματος που συγκάλεσε για την ερχόμενη Παρασκευή στο Βερολίνο ο πρόεδρος του SPD Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Όπως γράφει η Εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, την ώρα που αυξάνονται οι αντιδράσεις μεταξύ των Σοσιαλδημοκρατών για τον Μεγάλο Συνασπισμό, οι παραιτήσεις της ηγεσίας των Πρασίνων ενδέχεται να διευκολύνουν τη συγκρότηση ενός κυβερνητικού συνασπισμού των Χριστιανοδημοκρατών με τους Πράσινους.

Ο Χορστ Ζεεχόφερ, ROS 2 – Gray: Σκουλαρίκια χρυσά ηγέτης της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης στη Βαυαρία, έχει δηλώσει ότι το κόμμα του προτιμά σαφώς ένα Μεγάλο Συνασπισμό με τους Σοσιαλδημοκράτες και ότι η ηγεσία «δεν είναι έτοιμη» για μια συμμαχία με τους Πράσινους.

Μια θετική ένδειξη για τον Μεγάλο Συνασπισμό είναι η επανεκλογή του Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPD. Αναπληρωτής καγκελάριος στον προηγούμενο κυβερνητικό Συνασπισμό των δύο κομμάτων (2005-2009), R18011 Blob: Δαχτυλίδι χρυσό – 58 ο Σταϊνμάγερ θα μπορούσε να διαπραγματευτεί μια τέτοια συμφωνία, παρόλο που δεν έχει εκφραστεί δημοσίως.

Στους Πράσινους, 400-11 Double Triangle Ring: 200-104 Candy Νecklace: Kολιέ χρυσό Δαχτυλίδι χρυσό η παραίτηση του Γιούργκεν Τριτίν και της Ρενάτε Κίναστ ανοίγει τον δρόμο για την εκλογή στην ηγεσία της Κατρίν Γκέρινγκ-Έκχαρτ, που ανήκει στη «ρεαλιστική» πτέρυγα του κόμματος, και του Άντον Χοφράιτερ, που είναι εκπρόσωπος σε θέματα μεταφορών και θεωρείται αριστερός.

Η Μέρκελ, που της λείπουν πέντε έδρες για την αυτοδυναμία, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την απειλή μιας «πρασινόμαυρης» συμμαχίας για να πείσει το SPD να συνάψει μια συμφωνία. Αν συναντήσει αντιδράσεις, μπορεί να απειλήσει με νέες εκλογές. Και αυτό το ενδεχόμενο δεν συμφέρει ούτε τους Σοσιαλδημοκράτες ούτε τους Πράσινους.

Αν και όταν συγκροτηθεί τελικά ένας κυβερνητικός Συνασπισμός, σημειώνει ο Φιλίπ Ασκεναζί στη Μοντ, θα έχει να αντιμετωπίσει δύο μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις.

Η μία είναι ένα συμπληρωματικό πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Αν η έγκριση ενός τέτοιου πακέτου δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες, R14061 Wire απλό βεράκι ασημένιο – N48 πιο δύσκολο θα είναι για τη Μέρκελ να πείσει τη γερμανική κοινή γνώμη για την αναγκαιότητα ένταξης των βαλκανικών χωρών στην Ένωση. Σχετική πολιτική διακήρυξη αναμένεται να υιοθετηθεί σε ειδική σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί επί ελληνικής προεδρίας με τον τίτλο «Ευρωπαϊκή Ένωση – δυτικά Βαλκάνια» (γνωστή ως « Θεσσαλονίκη ΙΙ»).

Η δεύτερη πρόκληση αφορά τις περίφημες «μακροοικονομικές ανισορροπίες» των χωρών της Ένωσης. Τον περασμένο Νοέμβριο, N22018 Sea & Sun Pearl: Κολιέ χρυσό 13 χώρες της ΕΕ (μεταξύ των οποίων η Γαλλία και η Βρετανία) κρίθηκε ότι βρίσκονται σε μια τέτοια ανισορροπία. Για τις δύο αυτές χώρες, 100-44 Drops Hoops: Σκουλαρίκια ασημένια medium όμως, η ανισορροπία κρίθηκε «μη υπερβολική», γεγονός που τις γλιτώνει από τα «διορθωτικά μέτρα» της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Η Γερμανία, πάλι, γλίτωσε παρά τρίχα από έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. Κι αυτό, επειδή το ισοζύγιο τρεχουσών εξωτερικών συναλλαγών δεν πρέπει να υπερβαίνει σε μέσο όρο τριετίας το 6% του ΑΕΠ. Όλα αυτά δείχνουν πόσο παράλογη είναι η αυτόματη αριθμητική διαχείριση της Ένωσης. Κι αυτό είναι κάτι που η Γερμανία θα πρέπει να το αντιμετωπίσει.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας R21013 The Crew Jaggo: Δαχτυλίδι ασημένιο – N58 Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/587118/dihasmeno-to-sosialdimokratiko-komma-tis-germanias-/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Optomap Retinal Imaging

A thorough screening of the retina is a critical part of an eyes exam to verify that your eye is completely healthy. The OptomapUltra-wide Digital Imagining is a quick, comfortable, and painless way to verify that your whole retina is free of disease. We offer this technology to our patients and with it provide early detection of possibly vision threatening problems.

×
Comprehensive Eye Examinations

Comprehensive eye examinations will always consist of two parts, a check of your visual abilities and performance followed by a thorough health evaluation. We will evaluate your visual system and prescribe appropriate treatment, whether it be with glasses, contact lenses, or refractive surgery. The health evaluation will check for glaucoma, cataracts, dry-eyes, as well as high blood pressure, diabetes, and other systemic diseases. You will never feel rushed through your visits with us. We always schedule ample time with the doctor so all your personal needs can be identified and properly managed. Patient education is of great importance to us, so all our findings will be thoroughly discussed with you and any questions will be answered. We offer complete eye care for children above 2 and adults.

×
Contact Lens Fittings

We not only offer the latest in contact lens material and design, but more importantly in our office we offer the patience and determination necessary for even the most difficult of contact lens fittings. Whether you are considering contact lenses for the first time or you have had an unsuccessful experience in the past, we will be sure you succeed. We offer fittings of specialized multifocal/bifocal contact lens options as well as hard contact lenses.

×
Ocular Emergencies/Infections

Our office provides emergency services for eye infections and eye injuries. Please call our office at 818-848-3000 during office hoursfor emergencies. Our staff will work with you to schedule an appointment as soon as possible. After office hours, follow directions on theanswering system for how to proceed. You can always contact Dr. Garibyan via e-mail as well at doctor@DrGaribyan.com

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
LASIK/Cataract Surgery/Cosmetic Eyelid Surgery/Eye whitening/Kerataconus Treatment Co-Management

close up of the senile cataract during eye examination

At our office, we always explore and inform our patients about their surgical options for vision correction. Based on the patient’s prescription, age, and specific visual needs, Dr. Garibyan may recommend one of the many excellent refractive surgery procedures currently available. We do offer FREE Lasik evaluations. Dr. Garibyan will also evaluate your need for cataract removal as well as cosmetic eyelid or eye-whitening procedures. We have a close working relationship in co-managing your surgical procedures with the best local specialists.

×
Optical Dispensing

After we have accurately determined your prescription in the examination room, we then move to our optical boutique to carefully select the type of frames and lenses that will serve your needs. We carry a wide variety of fashion and designer eyeglass frames for all ages. We also carry a wide variety of sunglasses, sports goggles, and safety eyewear.

×
Dr Melanya Garibyan

I grew up in the Southern California region, not far from where I currently practice. After graduating from U.C.L.A with honors in biochemistry, I obtained my Doctor of Optometry degree from Southern California College of Optometry and became a TPA certified Optometrist in 2004.I obtained wide clinical experience in general family eye care, difficult contact lens fits, low vision services, and ocular disease management during my training and subsequent work experiences. After obtaining extensive clinical experience in a fast-paced non-profit clinic where I treated over 30 patients a day, in 2007 I transitioned to my current private practice in Burbank. Here, I enjoy practicing in a smaller, more personal atmosphere where I can spend the time to provide you, my patients, with high quality examinations and the unique solutions to your individual vision needs. When I am not at work, I am almost completely monopolized by parenthood. I spend most of my time with my family and my two wonderful kids, 9 year old Sophie and 6 year old Sam. I am very active in my volunteer work at their schools and various activities.

×
Daphnee

Daphnee is my office manager and optician. After many years of “on the job training”, Daphnee then received her diploma in Optical Dispensing and became a certified optician 4 years ago. She excels in fitting patients with perfect eyewear that will maximize both function and fashion. After we havedetermined your prescription and ocular health in the exam room, she will be the person helping you select eyewear and lens options based on your individual needs. One of Daphnee’s main responsibilities is to remain informed and to educate us all about the latest in the optical field, so you will always be presented with the most technologically advanced options available. She will assure you look great in your glasses but more importantly that you see flawlessly.

×
Narine

Narine is my assistant/technician and is often the first of our friendly staff togreet you when you call us or come in to the office. She works with yourschedule to set up appointments that are convenient for you. When you comein, Narine ensures your visits run smoothly, efficiently, and without a wait.Narine also performs the preliminary testing and reviews your vision correctionhistory before you see the doctor. You will also see Narine helping me when wevolunteer at the community outreach programs such as preschool visionscreenings and health fairs throughout the year.

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Caroline

Caroline is our patient care coordinator. She is typically the first smiling face you will see when you come in for your visit. With her years of experience and wide knowledge of the field of vision care, Caroline ensures a smooth visit starting from the first phone call to our office.

×