ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Μετά την έκβαση των χθεσινών γερμανικών εκλογών και την εντυπωσιακή νίκη της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, τα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού στην Αυστρία, το Σοσιαλδημοκρατικό του……

Χωρίς αντίκτυπο στις αυστριακές εκλογές η νίκη Μέρκελ στη Γερμανία ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Παγιωμένες οι τάσεις των ψηφο φόρων επιμένουν οι δημοσκόποι

Μετά την έκβαση των χθεσινών γερμανικών εκλογών και την εντυπωσιακή νίκη της καγκελαρίου Άγγελα κόμμακόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού στην Αυστρία, το Σοσιαλδημοκρατικό του καγκελάριου Βέρνερ Φάιμαν και το συντηρητικό Λαϊκό του αντικαγκελάριου και υπουργού Εξωτερικών Μίχαελ Σπίντελεγκερ, φαίνεται να διαισθάνονται ένα «ανοδικό ρεύμα», 100-45 Cloud And Thunder Pins Pins: Σκουλαρίκια ασημένια το καθένα από τη σκοπιά του, ενόψει των βουλευτικών εκλογών στην Αυστρία την ερχόμενη Κυριακή, 29η Σεπ Τεμβρίου.

Και ενώ οι μεν Σοσιαλδημοκράτες ερμηνεύουν τη νίκη της Μέρκελ ως επιβεβαίωση και επιβράβευση της σταθερότητας της ηγεσίας της κυβέρνησης (η αντιστοιχία στην Αυστρία γίνεται με τον καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν), το δε Λαϊκό κόμμα ως επιτυχία του αδελφού κόμματος (Χριστιανοδημοκρατική και Χριστιανοκοινωνική Ένωση), πολιτικοί αναλυτές και δημοσκόποι στη Βιέννη σχολιάζουν σήμερα ως μάλλον απίθανο το ενδεχόμενο να επηρεάσει το γερμανικό εκλογικό αποτέλεσμα τους Αυστριακούς ψηφοφόρους.

Η διαφορά ανάμεσα στην πολιτική κατάσταση στη Γερμανία και στην Αυστρία είναι πολύ μεγάλη, όπως πολύ διαφορετικά είναι και τα ισχύοντα εκλογικά συστήματα στις δύο χώρες (για παράδειγμα η δεύτερη ψήφος στο γερμανικό), ώστε να αναμένονται επιπτώσεις του γερμανικού εκλογικού αποτελέσματος στην αυστριακή εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, επισημαίνει ο καθηγητής πολιτικών επιστημών του πανεπιστημίου του Ινσμπρουκ, Φέρντιναντ Καρλχόφερ.

Ο ίδιος δεν πιστεύει πως από την εκλογική επιτυχία της Μέρκελ θα αποκομίσει οφέλη ο αρχηγός του Λαϊκού κόμματος Μίχαελ Σπίντελεγκερ, του οποίου η διακήρυξη ότι θέλει να γίνει καγκελάριος δεν θεωρήθηκε ποτέ ρεαλιστική, ενώ, από την άλλη, η Μέρκελ θεωρείται η αρχιτεκτόνισσα της διάσωσης του ευρώ και κάτι τέτοιο δεν συναντά κανείς στην Αυστρία.

Ελάχιστα συγκρίσιμες θεωρεί τις πολιτικές συγκυρίες στη Γερμανία και στην Αυστρία, η καθηγήτρια του πανεπιστημίου Σάλτσμπουργκ, Σόνια Πούντσερ-Ρίκμαν, επισημαίνοντας πως τα υψηλά ποσοστά συμπάθειας για την Μέρκελ, δεν υπάρχουν για κανέναν στην Αυστρία, ούτε για τον καγκελάριο ούτε για την αντικαγκελάριο, όπως επίσης και για κανέναν από τους άλλους υποψήφιους. Συγχρόνως σημειώνει ότι διαπιστώνει μια τάση των ψηφο φόρων προς τη σταθερότητα και τη συνέχεια, σε χώρες που έχουν μια καλή οικονομική άνθηση.

Την άποψη πως δεν θα υπάρξει κάποια επίδραση του γερμανικού εκλογικού αποτελέσματος στη συμπεριφορά των Αυστριακών ψηφο φόρων διατυπώνει και ο συνάδελφός της, E21052 Free the Pearls: Σκουλαρίκια χρυσό 14Κ καθηγητής επίσης στο Πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ, Ράινχαρντ Χάινις, τονίζοντας πως έχει σταθεροποιηθεί η διαμόρφωση απόφασης στους ψηφοφόρους ως προς την επιλογή του υποψηφίου κόμματος την ερχόμενη Κυριακή, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με τα ευρήματά τους να έχουν παγιωθεί και το βαθμό διακύμανσης να είναι σχετικά μικρός.

Ως απίθανη θεωρεί μια επίδραση της έκβασης των γερμανικών εκλογών στη στάση των Αυστριακών ψηφο φόρων και ο επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες αυστριακές εταιρείες δημοσκοπήσεων, Ντάβιντ Πφάρχοφερ , 200-49 Drops Necklace: 100-113 Three Rows Cuff: Χρυσά Κολιέ χρυσό σημειώνοντας πως αυτό καταδεικνύεται και από μια σύγκριση των δημοσκοπήσεων ως προς την πολιτική κατάσταση στις δύο χώρες: στη Γερμανία ο πληθυσμός εμφανίζεται ικανοποιημένος με το κυβερνητικό έργο, σε αντίθεση με την Αυστρία, όπου εκδηλώνει μεγάλη δυσαρέσκεια.

Γεγονός είναι πάντως πως οι χθεσινές εκλογές στη Γερμανία δεν φάνηκε να ενδιέφεραν ιδιαίτερα τους Αυστριακούς καθώς είναι απασχολημένοι με τη δική τους ετυμηγορία, μια εβδομάδα αργότερα και για το λόγο αυτό είναι και σχετικά περιορισμένη η δημοσιότητα που πήραν στην Αυστρία όσο και το “βάρος” που τους δόθηκε αυτή τη φορά, σε σχέση με προηγούμενες.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, χουτουσ κοσμηματα κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, 100-48 Stars Pins: E19021 Mademoiselle: Στοιχείο χρυσό Σκουλαρίκια ασημένια ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, χειροποιητα κοσμηματα βολος σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/586206/horis-adiktupo-stis-austriakes-ekloges-i-niki-merkel-sti-germania/
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…

Optomap Retinal Imaging

A thorough screening of the retina is a critical part of an eyes exam to verify that your eye is completely healthy. The OptomapUltra-wide Digital Imagining is a quick, comfortable, and painless way to verify that your whole retina is free of disease. We offer this technology to our patients and with it provide early detection of possibly vision threatening problems.

×
Comprehensive Eye Examinations

Comprehensive eye examinations will always consist of two parts, a check of your visual abilities and performance followed by a thorough health evaluation. We will evaluate your visual system and prescribe appropriate treatment, whether it be with glasses, contact lenses, or refractive surgery. The health evaluation will check for glaucoma, cataracts, dry-eyes, as well as high blood pressure, diabetes, and other systemic diseases. You will never feel rushed through your visits with us. We always schedule ample time with the doctor so all your personal needs can be identified and properly managed. Patient education is of great importance to us, so all our findings will be thoroughly discussed with you and any questions will be answered. We offer complete eye care for children above 2 and adults.

×
Contact Lens Fittings

We not only offer the latest in contact lens material and design, but more importantly in our office we offer the patience and determination necessary for even the most difficult of contact lens fittings. Whether you are considering contact lenses for the first time or you have had an unsuccessful experience in the past, we will be sure you succeed. We offer fittings of specialized multifocal/bifocal contact lens options as well as hard contact lenses.

×
Ocular Emergencies/Infections

Our office provides emergency services for eye infections and eye injuries. Please call our office at 818-848-3000 during office hoursfor emergencies. Our staff will work with you to schedule an appointment as soon as possible. After office hours, follow directions on theanswering system for how to proceed. You can always contact Dr. Garibyan via e-mail as well at doctor@DrGaribyan.com

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
LASIK/Cataract Surgery/Cosmetic Eyelid Surgery/Eye whitening/Kerataconus Treatment Co-Management

close up of the senile cataract during eye examination

At our office, we always explore and inform our patients about their surgical options for vision correction. Based on the patient’s prescription, age, and specific visual needs, Dr. Garibyan may recommend one of the many excellent refractive surgery procedures currently available. We do offer FREE Lasik evaluations. Dr. Garibyan will also evaluate your need for cataract removal as well as cosmetic eyelid or eye-whitening procedures. We have a close working relationship in co-managing your surgical procedures with the best local specialists.

×
Optical Dispensing

After we have accurately determined your prescription in the examination room, we then move to our optical boutique to carefully select the type of frames and lenses that will serve your needs. We carry a wide variety of fashion and designer eyeglass frames for all ages. We also carry a wide variety of sunglasses, sports goggles, and safety eyewear.

×
Dr Melanya Garibyan

I grew up in the Southern California region, not far from where I currently practice. After graduating from U.C.L.A with honors in biochemistry, I obtained my Doctor of Optometry degree from Southern California College of Optometry and became a TPA certified Optometrist in 2004.I obtained wide clinical experience in general family eye care, difficult contact lens fits, low vision services, and ocular disease management during my training and subsequent work experiences. After obtaining extensive clinical experience in a fast-paced non-profit clinic where I treated over 30 patients a day, in 2007 I transitioned to my current private practice in Burbank. Here, I enjoy practicing in a smaller, more personal atmosphere where I can spend the time to provide you, my patients, with high quality examinations and the unique solutions to your individual vision needs. When I am not at work, I am almost completely monopolized by parenthood. I spend most of my time with my family and my two wonderful kids, 9 year old Sophie and 6 year old Sam. I am very active in my volunteer work at their schools and various activities.

×
Daphnee

Daphnee is my office manager and optician. After many years of “on the job training”, Daphnee then received her diploma in Optical Dispensing and became a certified optician 4 years ago. She excels in fitting patients with perfect eyewear that will maximize both function and fashion. After we havedetermined your prescription and ocular health in the exam room, she will be the person helping you select eyewear and lens options based on your individual needs. One of Daphnee’s main responsibilities is to remain informed and to educate us all about the latest in the optical field, so you will always be presented with the most technologically advanced options available. She will assure you look great in your glasses but more importantly that you see flawlessly.

×
Narine

Narine is my assistant/technician and is often the first of our friendly staff togreet you when you call us or come in to the office. She works with yourschedule to set up appointments that are convenient for you. When you comein, Narine ensures your visits run smoothly, efficiently, and without a wait.Narine also performs the preliminary testing and reviews your vision correctionhistory before you see the doctor. You will also see Narine helping me when wevolunteer at the community outreach programs such as preschool visionscreenings and health fairs throughout the year.

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Caroline

Caroline is our patient care coordinator. She is typically the first smiling face you will see when you come in for your visit. With her years of experience and wide knowledge of the field of vision care, Caroline ensures a smooth visit starting from the first phone call to our office.

×