παρακολουθηση κινητου Απρόσμενες μουσικές συνεργασίας και πλούσιο πρόγραμμα υπόσχονται και φέτος το χειμώνα οι πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης……

Πλούσιος ο φετινός μουσικός χειμώνας παρακολουθηση κινητου Το πρόγραμμα των μουσικών σκηνών της πόλης

Απρόσμενες μουσικές συνεργασίας και πλούσιο πρόγραμμα υπόσχονται και φέτος το χειμώνα οι πιο γνωστές μουσικές σκηνές της πόλης.

Χώροι «δοκιμασμένοι» και κλασικοί, άλλοι νεότεροι και ανακαινισμένοι αλλά και κάποιοι «δαιμόνιοι» πολυχώροι, προσθέτουν καθημερινά στις ατζέντες τους ονόματα καλλιτεχνών που θα γεμίσουν μουσικά, τις σκηνές τους.

Οι τιμές εισόδου στις σκηνές καθορίζονται κυρίως από την αναγνωρισιμότητα του κάθε καλλιτέχνη ή συγκροτήματος, ενώ σε γενικές γραμμές οι τιμές διατηρούνται χαμηλά, με εκείνες που ξεκινούν από τα 5 ευρώ. Ωστόσο μουσικά, ικανοποιούνται όλα τα γούστα, ακόμη και των πιο απαιτητικών, παρακολουθηση κινητου παιδιου αφού τα είδη από τα οποία μπορεί να επιλέξει το κοινό, είναι πολλά από τζαζ και ροκ μέχρι ρεμπέτικο και ποπ.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συγκέντρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μουσικών σκηνών (οι οποίες έχουν ανακοινώσει έως και σήμερα το πρόγραμμά τους) και τις παρουσιάζει

«’Ανοδος Live Stage»

Σωκράτης Μάλαμας: Ο Σωκράτης Μάλαμας θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από την 1η έως τις 23 Νοεμβρίου στη σκηνή του ‘Ανοδος. (Παρασκευή & Σάββατο 1-2, 8-9, 15-16, παρακολουθηση κινητου παιδιου 22-23 /11/2013). Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί

Γιάννης Κούτρας- Απόστολος Ρίζος: Τις Τετάρτες του Δεκεμβρίου ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος, ερμηνεύουν Νίκο Καββαδία στη μουσική παράσταση «Όλο τον Κόσμο Γύρισες». Οι ημερομηνίες εμφάνισης είναι 18 Δεκεμβρίου, ανήμερα Χριστούγεννα και ανήμερα Πρωτοχρονιά (25/12 & 1/1/14) & την πρώτη Τετάρτη του χρόνου, 8 Ιανουαρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Δημήτρης Μυστακίδης: Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξεκινώντας από την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει «Τα ρεμπέτικα της κιθάρας». Μαζί του θα συμπράξουν ως καλεσμένες και οι φίλες του Φω ΤΕΙνή Βελεσιώτου, Μελίνα Κανά, Ματούλα Ζαμάνη, Γιώτα Νέγκα – κάθε Πέμπτη θα εμφανίζεται διαφορετική καλεσμένη. 28/11 & 5, 12, 19/12/2013. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Κωστής Μαραβέγιας: Ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρίσκεται στο Άνοδος Live Stage από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως και τις δυο πρώτες Παρασκευές του Ιανουαρίου (13, 20, 27/12/2013 & 3, 10/1/2014 έως 10/1). Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Από τις 14 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο, για 6 μοναδικές παραστάσεις, στη σκηνή του ‘Ανοδος ανεβαίνει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, έως και το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. 14, 21, 28/12/2013 & 4, 11, 18/1/2014. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

Μάρθα Φριντζήλα: Η Μάρθα Φριντζήλα έρχεται με το «The Koubara Project” #3 “Magical Mystery Tour» τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (1, 8, 15, 22/12/2013, έως τις 22/12. Είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ) με μπύρα/κρασί.

‘Ανοδος Live Stage (Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα). Τηλ. 210 34 68 100

«Ρυθμός- Stage»

«Σε βλέπω στο ποτήρι μου»: Τα τραγούδια που ακούγονται παραδοσιακά στο δεύτερο μέρος κάθε προγράμματος, γίνονται τώρα το επίκεντρο, με αφορμή μια νέα λαϊκή φωνή: τον Χάρη Μακρή. Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου Είσοδος:12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

«Σε ρυθμό βαλς»: Η Βικτώρια Ταγκούλη και ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου σε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από την εποχή του μεσοπολέμου και φτάνει μέχρι το σήμερα. Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Είσοδος:10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Μπλε: Οι Μπλε σε μία μοναδική εμφάνιση με όλες τις κορυφαίες τους επιτυχίες: «Πιάνω φωτιά», «Ενοχές», «Δε θέλω», «Φοβάμαι», «Τον ίδιο το Θεό» κ.ά. Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Βασίλης Φλώρος: Ο καλλιτέχνης παρουσιάζει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Στις όχθες της αυγής», ανέκδοτο υλικό από το δεύτερο δίσκο καθώς επίσης και τραγούδια αγαπημένα. Πέμπτη 31 Οκτωβρίου Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Χαΐνηδες: Το δημοφιλές συγκρότημα από την Κρήτη, για δύο «διονυσιακές» βραδιές στο Ρυθμό Stage, Σάββατο 2 και 9 Νοεμβρίου. Είσοδος:12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Σταύρος Σιόλας: Προσκαλεί το κοινό στο μουσικό του ταξίδι με τίτλο «Διόδια», μαζί με τη Φω ΤΕΙνή Βελεσιώτου. Πέμπτη 7 και 14 Νοεμβρίου Είσοδος:10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Imam Baildi: Για μία μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση στη σκηνή του Ρυθμός Stage, με τη γνωστή τους συνταγή, παρουσιάζουν κομμάτια σε δική τους μουσική και στίχους, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Δημήτρης Παπαδημητρίου, Φω ΤΕΙνή Δάρρα: Μια διαδρομή στις καλύτερες μέρες του «ραδιοφώνου των ονείρων μας», του Δεύτερου προγράμματος, της αλλοτινής ΕΡΑ στη σκηνή του Ρυθμός Stage για τρεις διαδοχικές Παρασκευές: 15, 22 και 29 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Μανώλης Λιδάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης παρουσιάζει επιλογές τραγουδιών από το πλούσιο ρεπερτόριό του και απ’ όλους τους γνωστούς σταθμούς της καριέρας του. Σάββατο 16, 23, 30 Νοεμβρίου και όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Θάνος Μικρούτσικος, Ρίτα Αντωνοπούλου: Ο Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου σε ένα αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι με αφορμή τα 40 χρόνια από το Πολυτεχνείο, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης: Παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια χωρίς φυσικά να λείπουν τα τραγούδια του από τους δίσκους «Φυσάει εδώ αλλιώς ο αέρας» και «Όμορφοι και ηττημένοι». Πέμπτη 21 και 28 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί).

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη). Τηλέφωνο: 210 9750060.

«Σταυρός του Νότου»

Αλκιβιάδης Κωνσταντινόπουλος: Προσκαλεί το κοινό να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Ένας Τρελλός» σε μία και μοναδική συναυλία – παρουσίαση με καλεσμένους τους: Δώρο Δημοσθένους, Μάκη Παπαδημητρίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ισαάκ Σούση, Δημήτρη Σταρόβα, Μπαμπή Στόκα, Γιώργο Χατζή, AnimaCorda, Chu cho s.h.s στο Σταυρό του Νότου Plus, την Πέμπτη 24 Οκτώβριου. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Μανώλης Φάμελλος & Nalyssa Green: Οι δύο καλλιτέχνες μόλις αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με το «Φθινοπωρινό», το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί ως ντουέτο και έρχονται στο Σταυρό Του Νότου Club, με έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, να συμπληρώσει τη βραδιά, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Χρήστος Θηβαίος & Μίλτος Πασχαλίδης: Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή του Σταυρού και χαρίζουν στο κοινό μοναδικές στιγμές από την καλλιτεχνική τους πορεία, αυτή την Παρασκευή 25/10 αλλά και στις 1,8,15,22,29 Νοεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό.

Κίτρινα Ποδήλατα: Με τον ολοκαίνουργιο δίσκο στις αποσκευές τους, τα Κίτρινα Ποδήλατα θα τραγουδήσουν και παλαιότερες επιτυχίες, όπως τα «Μη μ’ αγγίζεις», «Να σε δω να γελάς», «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Αυτά που έχεις ξεχάσει», «Θα πάρω φόρα», «Ακόμα μια ζωή» καθώς επίσης και επιλεγμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή. Παρασκευή 25/10 και το Νοέμβριο 1,8,15,22,29, στο Σταυρός του Νότου Plus. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασι

House Band + Special Guest: Γιώργος Τεντζεράκης: Η γνωστή μπάντα, μαζί με τον Γιώργο Τεντζεράκη θα εμφανιστούν αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 25-26/10 και το Νοέμβριο (1,2,9,16,23,30) στο Σταυρό του Νότου Club. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασι.

Μύρωνας Στρατής& Ησαϊας Ματιάμπα: Οι νεαροί μουσικοί, με ένα πολύ δυναμικό μουσικό πρόγραμμα εμφανίζονται κάθε Σάββατο στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus (26/10 και 2,9,16,23,30/ 11).

Βίκυ Καρατζόγλου & ‘Αρης Πλασκασοβίτης: Μετά την επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο Μάιο, το τρίωρο πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια της δεκαετίας του ’90 επιστρέφει ανανεωμένο, με δυο ξεχωριστούς καλλιτέχνες, τις Τρίτες 29/10 και 5 Νοεμβρίου, στο Σταυρός του Νότου CLUB. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας «40 χρόνια έφηβος» με αφορμή την συμπλήρωση των 40 χρόνων στην δισκογραφία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται με ορμή στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο (2,9,16,23,30/ 11). Είσοδος: 15 ευρώ με ποτό.

Λεωνίδας Μπαλάφας: Ο Λεωνίδας Μπαλάφας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική παραγωγή με τίτλο «Απηλιώτης», στην μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου plus, από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα 4,11,18,25 /11. Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα/κρασί

Ακόμη:

Μαρία Παπαγεωργίου: στο Σταυρό του Νότου Plus 3,10,17 Νοεμβρίου.

Rosewood: στο Σταυρό του Νότου Club, 7 Νοεμβρίου.

Αλέξανδρος Μπελλές: στο Σταυρό του Νότου Plus, 7 Νοεμβρίου.

Σπύρος Γραμμένος: στο Σταυρό του Νότου Club, 8 Νοεμβρίου.

Παύλος Συνοδινός & The Greeklish Babylon: στο Σταυρό του Νότου Plus, 14,21 Νοεμβρίου.

Just dance: στο Σταυρό του Νότου Club, 14 Νοεμβρίου.

Παύλος Παυλίδης & The B-Movies: στο Σταυρό του Νότου Club, 15,22,29 Νοεμβρίου.

Ραλλία Χρηστίδου & Γιώργος Καραδήμος: στο Σταυρό του Νότου Club, 24 Νοεμβρίου.

Κατερίνα Μακαβού, special guest: Φοίβος Δεληβοριάς: στο Σταυρό του Νότου Club, 25 Νοεμβρίου.

Κώστας Λειβαδάς & Ελένη Τσαλιγοπούλου: στο Σταυρό του Νότου Club, 28 Νοεμβρίου.

Κώστας Τριανταφυλλίδης: στο Σταυρό του Νότου Plus, 28 Νοεμβρίου.

Νίκος Πορτοκάλογλου: από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Σταυρός του Νότου (Φραντζή και Θαρυπου 35-37, Νέος Κόσμος). Τηλ.: 2109226975

«PassPort – Χώρος Πολιτισμού»

Γλυκερία, «Ethnic Experience»: Η Γλυκερία, ο Αντρέ Μάια από την Πορτογαλία, η Ντιλέκ Κοτς από την Τουρκία και ο Ντάσο Κούρτι από την Αλβανία, ετοίμασαν και θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα-κράμα των ήχων, των μελωδιών και των παραδόσεων που ο καθένας έχει στην καρδιά και στο μυαλό του, τις Παρασκευές 25 Οκτώβρη και 1 Νοέμβρη, στο PassPort. Γενική είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ, με μπύρα ή κρασί) – 25 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Νατάσσα Μποφίλιου,«Πάμε ξανά»: Μια παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη – Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Μαζί τους για πρώτη φορά, σε ρόλο guest, ο συνθέτης Στάμος Σέμσης με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας του με τη Νατάσσα, κάθε Σάββατο στο Passport. Έναρξη 26 Οκτωβρίου. Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ (στο μπαρ), 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Μιχάλης Χανιώτης-Λιζέτα Καλημέρη-Μελίνα Κανά-Εύα Σταμπολίδου: Ο Κοζανίτης συνθέτης, παίρνει αφορμή από τον νέο του δίσκο «Κανένας δεν το ξέρει» και προσκαλεί τους φίλους και συνεργάτες του για μια βραδιά, με αφετηρία τον πρώτο του δίσκο «Ζωή Λαθραία». Επί σκηνής η Λιζέτα Καλημέρη, η Μελίνα Κανά κι η Εύα Σταμπολίδου, καθώς και ο Ορφέας Περίδης και η Μάρθα Φριντζήλα, όλοι τους ερμηνευτές που συμμετέχουν στο νέο δίσκο του Μιχάλη Χανιώτη, στον οποίο με ένα τραγούδι συμμετέχει επίσης και ο Σωκράτης Μάλαμας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Γενική είσοδος: 12 ευρώ (στο μπαρ), 20 ευρώ (σε τραπέζι, με ποτό)

Locomondo, “10 χρόνια…live!”: Οι Locomondo γιορτάζουν, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ τα δέκα χρόνια μαζί στη σκηνή, δέκα χρόνια συναυλιών- χειμώνα ή καλοκαίρι– στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας στις αποσκευές τους την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά «Οδύσσεια», και εμφανίζονται στο Passport την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Γενική είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση) – 12 ευρώ (ταμείο).

PassPort – Χώρος Πολιτισμού (Καραΐσκου 119, Πλατεία Κοραή, Πειραιά). Τηλ. 2104296401

«Faust»

Blue Sundays: H τζαζ ερμηνεύτρια Σάσα Παπαλάμπρου αντιστέκεται στη μελαγχολία της Κυριακής και συναντιέται επί σκηνής κάθε φορά με ένα διαφορετικό εξέχοντα καλλιτέχνη της τζαζ. Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Yuppi Du!: Το μεγάλο αφιέρωμα του Faust στη δεκαετία των 70s. «Οι Hippies, το Magic Bus, η αμφισβήτηση, οι συναυλίες, τα κοινόβια κι ο έρωτας σε ένα μεγάλο ταξίδι με ωτοστόπ από την εποχή του Lennon μέχρι τη γέννηση της disco». Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Jerome – «Funky beats και Soul Vibes από τον Afro Greco» Jerome που μαζί με τους Movement Orchestra: ξαναγυρίζουν και φέτος στη σκηνή του Faust. Η νύχτα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει κομμάτια που μας ταξιδεύουν από την oldschool δεκαετία του ’70 μέχρι την urban soul του σήμερα! Ένα show που θα λατρέψετε Τρίτη 29 Οκτωβρίου Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Opera Chaotique: Ένα νέο εναλλακτικό vaudeville, πότε λαμπερό και πότε σκο ΤΕΙνό, αιχμηρό και επαναστατικό. Η όπερα συναντάει το πανκ, η τζαζ αναμιγνύεται με την Αφρικάνικη κουλτούρα. Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Απλή είσοδος: 5 ευρώ (χωρίς ποτό), καθήμενοι 8 ευρώ.

Faust (Καλαμιώτου 11). Τηλ.: 2103234095

«Ιανός»

Απόστολος Ρίζος: Με ακουστικό ήχο, κάνει μια βόλτα στην προσωπική του δισκογραφία («Ένας κύκνος κλαίει» «Φυσαλίδα» και «Τι είδες που δεν είδα εγώ;»), δοκιμάζει τα νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια του και επιλέγει μερικά από τα τραγούδια που τον σημάδεψαν, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο πατάρι του Ιανού. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Daddy’ s Work Blues Band: Είναι πολλοί, παρακολουθηση μηνυματων κινητου είναι ροκ, παίζουν μπλουζ, αγαπούν τη τζαζ και «κλείνουν πονηρά το μάτι» στην κάουντρι μουσική. Σάββατο 26 Οκτωβρίου. Είσοδος: 5 ευρώ.

Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο: Ερμηνεύουν: Λάκης Χαλκιάς, Βασίλης Λέκκας: Θα ερμηνευθούν οι κύκλοι τραγουδιών που «Επιτάφιος», «Ρωμιοσύνη» και «Τα δεκαοκτώ λιανοτράγουδα της πικρής πατρίδας». Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Λένα Κιτσοπούλου, Γιάννος Περλέγκας και οι Ραστ Χιτζάζ: Έχοντας πάντα στις αποσκευές τους τα αγαπημένα τους ρεμπέτικα τραγούδια, επιστρέφουν για δύο μέρες, μετατρέποντας την σκηνή του Ιανού σε αξέχαστο “πάλκο”. 8, 9 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος: Ο συνθέτης μουσικής και τραγουδιών που έχουν «ντύσει» ιστορίες για το γυαλί και το πανί, θα εμφανιστεί με την Ορχήστρα του Δρόμου και την Αγγελική Τουμπανάκη, την Παρασκευή15 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Ευσταθία & Δαυίδ Ναχμίας: Η συνάντηση της τραγουδοποιού με τον μαέστρο Δαυίδ Ναχμία που χρόνια τώρα είναι αφιερωμένος, στο ελαφρό τραγούδι, της έδωσε το έναυσμα να «στήσει» μαζί του μια παράσταση ερμηνεύοντας τραγούδια των δεκαετιών του ’30, ’40 και ’50. Παρασκευή 22 Νοεμβρίου. Είσοδος: 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Γιώργος Μεράντζας: Η πολιτική ματιά του τραγουδιού και οι μεγάλοι δημιουργοί, στο προσκήνιο, μέσα από την χαρακτηριστική ερμηνεία του Γιώργου Μεράντζα. Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Είσοδος: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ 10 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Μελίνα Τανάγρη: Η καλλιτέχνης έρχεται στον Ιανό με τραγούδια δικά της και άλλων, ελληνικά και ξένα, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Είσοδος: 12 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση: 6 ευρώ)

Ιανός (Σταδίου 24). Τηλ.: 210 3217917.

παρακολουθηση κινητου Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.παρακολουθηση κινητου Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

παρακολουθηση κινητου

source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/600071/plousios-o-fetinos-mousikos-heimonas/
παρακολουθηση κινητου…

Optomap Retinal Imaging

A thorough screening of the retina is a critical part of an eyes exam to verify that your eye is completely healthy. The OptomapUltra-wide Digital Imagining is a quick, comfortable, and painless way to verify that your whole retina is free of disease. We offer this technology to our patients and with it provide early detection of possibly vision threatening problems.

×
Comprehensive Eye Examinations

Comprehensive eye examinations will always consist of two parts, a check of your visual abilities and performance followed by a thorough health evaluation. We will evaluate your visual system and prescribe appropriate treatment, whether it be with glasses, contact lenses, or refractive surgery. The health evaluation will check for glaucoma, cataracts, dry-eyes, as well as high blood pressure, diabetes, and other systemic diseases. You will never feel rushed through your visits with us. We always schedule ample time with the doctor so all your personal needs can be identified and properly managed. Patient education is of great importance to us, so all our findings will be thoroughly discussed with you and any questions will be answered. We offer complete eye care for children above 2 and adults.

×
Contact Lens Fittings

We not only offer the latest in contact lens material and design, but more importantly in our office we offer the patience and determination necessary for even the most difficult of contact lens fittings. Whether you are considering contact lenses for the first time or you have had an unsuccessful experience in the past, we will be sure you succeed. We offer fittings of specialized multifocal/bifocal contact lens options as well as hard contact lenses.

×
Ocular Emergencies/Infections

Our office provides emergency services for eye infections and eye injuries. Please call our office at 818-848-3000 during office hoursfor emergencies. Our staff will work with you to schedule an appointment as soon as possible. After office hours, follow directions on theanswering system for how to proceed. You can always contact Dr. Garibyan via e-mail as well at doctor@DrGaribyan.com

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
LASIK/Cataract Surgery/Cosmetic Eyelid Surgery/Eye whitening/Kerataconus Treatment Co-Management

close up of the senile cataract during eye examination

At our office, we always explore and inform our patients about their surgical options for vision correction. Based on the patient’s prescription, age, and specific visual needs, Dr. Garibyan may recommend one of the many excellent refractive surgery procedures currently available. We do offer FREE Lasik evaluations. Dr. Garibyan will also evaluate your need for cataract removal as well as cosmetic eyelid or eye-whitening procedures. We have a close working relationship in co-managing your surgical procedures with the best local specialists.

×
Optical Dispensing

After we have accurately determined your prescription in the examination room, we then move to our optical boutique to carefully select the type of frames and lenses that will serve your needs. We carry a wide variety of fashion and designer eyeglass frames for all ages. We also carry a wide variety of sunglasses, sports goggles, and safety eyewear.

×
Dr Melanya Garibyan

I grew up in the Southern California region, not far from where I currently practice. After graduating from U.C.L.A with honors in biochemistry, I obtained my Doctor of Optometry degree from Southern California College of Optometry and became a TPA certified Optometrist in 2004.I obtained wide clinical experience in general family eye care, difficult contact lens fits, low vision services, and ocular disease management during my training and subsequent work experiences. After obtaining extensive clinical experience in a fast-paced non-profit clinic where I treated over 30 patients a day, in 2007 I transitioned to my current private practice in Burbank. Here, I enjoy practicing in a smaller, more personal atmosphere where I can spend the time to provide you, my patients, with high quality examinations and the unique solutions to your individual vision needs. When I am not at work, I am almost completely monopolized by parenthood. I spend most of my time with my family and my two wonderful kids, 9 year old Sophie and 6 year old Sam. I am very active in my volunteer work at their schools and various activities.

×
Daphnee

Daphnee is my office manager and optician. After many years of “on the job training”, Daphnee then received her diploma in Optical Dispensing and became a certified optician 4 years ago. She excels in fitting patients with perfect eyewear that will maximize both function and fashion. After we havedetermined your prescription and ocular health in the exam room, she will be the person helping you select eyewear and lens options based on your individual needs. One of Daphnee’s main responsibilities is to remain informed and to educate us all about the latest in the optical field, so you will always be presented with the most technologically advanced options available. She will assure you look great in your glasses but more importantly that you see flawlessly.

×
Narine

Narine is my assistant/technician and is often the first of our friendly staff togreet you when you call us or come in to the office. She works with yourschedule to set up appointments that are convenient for you. When you comein, Narine ensures your visits run smoothly, efficiently, and without a wait.Narine also performs the preliminary testing and reviews your vision correctionhistory before you see the doctor. You will also see Narine helping me when wevolunteer at the community outreach programs such as preschool visionscreenings and health fairs throughout the year.

×
Dry Eye Clinic

woman dripping eye with eyes drops

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Dry Eye Clinic

One of the most common eye related issues, especially in the Los Angeles area, is Dry Eye Syndrome. Most people experience symptoms deficiency such as stinging, burning, redness, grittiness “like there is sand in the eyes”, fluctuating vision and believe it or not even watery eyes. Tear layer deficiency can have many causes such as eyelid diseases, use of certain medications, thyroid disease, hormonal changes in women, aging of the eyes, cold weather, computer use, air conditioned environments and many more. Many people suffer unnecessarily through the discomfort of dry eyes or mistakenly use over the counter drops that only temporarily remove the redness (and usually cause even more problems in the long run). As a part of your comprehensive examination, we check for tear layer for evidence of any deficiencies. For those who need specialized treatment, we can determine the underlying cause and employ a variety of treatments to alleviate their symptoms at our dye eye clinic visits.

×
Caroline

Caroline is our patient care coordinator. She is typically the first smiling face you will see when you come in for your visit. With her years of experience and wide knowledge of the field of vision care, Caroline ensures a smooth visit starting from the first phone call to our office.

×